Το Ιατρείο

Το ιατρείο λειτουργεί στη Γλυφάδα από 2006 και στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε ολόκληρο το φάσμα της οδοντιατρικής, με τη χρήση της νέας τεχνολογίας. 

Η αυστηρή εφαρμογή όλων των σύγχρονων μεθόδων αποστείρωσης και απολύμανσης καθώς και η υψηλού επιπέδου υγιεινή, είναι απαράβατες αρχές μας. Το οδοντιατρείο λειτουργεί με ραντεβού, με αποτέλεσμα να υπάρχει μηδενικός χρόνος αναμονής και σωστός προγραμματισμός στην κάθε θεραπεία.

 

Εξοπλισμός Ιατρείου

Το ιατρείο διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλής ποιότητας μπορεί να καλύψει όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες.
Αναλυτικότερα διαθέτει:

  • Σύγχρονη οδοντιατρική μονάδα (έδρα), αμερικάνικης τεχνολογίας.
  • Ψηφιακή ακτινογραφία. Άμεση λήψη της εικόνας, αποθήκευση της στον υπολογιστή και επεξεργασία της. Σημαντικά λιγότερη ακτινοβολία για τον ασθενή.
  • Αποστείρωση με αυτόκαυστο. Τα εργαλεία αποστειρώνονται με συνθήκες που πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές υγιεινής και διατηρούνται σε σακουλάκια μέχρι να χρησιμοποιηθούν.
  • Συσκευή υπερήχων (Ultrasonic) με δυνατότητα εφαρμογής στον οδοντικό καθαρισμό (αποτρύγωση), στην ριζική απόξεση και την ενδοδοντία με όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία του ασθενούς.
  • Ενδοστοματική κάμερα. Είναι ένα σύγχρονο εργαλείο που βοηθάει τον ασθενή να δει και να κατανοήσει τα προβλήματα που υπάρχουν στο στόμα του και να αξιολογήσει την πορεία της οδοντιατρικής θεραπείας.

Βιογραφικό

Η Ειρήνη Ρούσσου, είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Γναθοχειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.
Έχει εργασθεί ως Ελεγκτής Οδοντίατρος του ΟΠΑΔ.
Παρακολουθεί πλήθος συνεδριών και σεμιναρίων, στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης, για την παρακολούθηση νέων τεχνικών και υλικών που αφορούν στην Οδοντιατρική Επιστήμη.
Από το 2006 διατηρεί Οδοντιατρείο στη Γλυφάδα.
Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής.


Η πρώτη σας επίσκεψη

Ελάχιστοι άνθρωποι απολαμβάνουν την επίσκεψη στον οδοντίατρο. Γι αυτό στο οδοντιατρείο μας δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην πρώτη σας επίσκεψη. Επιδίωξη είναι να σας γνωρίσουμε, να κατανοήσουμε τα προβλήματα και τις προσδοκίες σας, μέσα από την οικοδόμηση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Χωρίς πίεση χρόνου θα γίνουν όλες οι απαραίτητες οδοντιατρικές εξετάσεις, ενώ στο τέλος της εξέτασης θα συζητήσουμε τις εναλλακτικές λύσεις αποκατάστασης.

Τι γίνεται στην πρώτη σας επίσκεψη

Λαμβάνεται πλήρες ιατρικό και οδοντιατρικό ιστορικό και ανοίγεται καρτέλα ασθενούς. Ακολουθεί ενδελεχής κλινική εξέταση της στοματικής κοιλότητας, η οποία θα αποκαλύψει τυχόν προβλήματα.

Σε περίπτωση που θα κριθεί αναγκαίο γίνεται μία σειρά ψηφιακών ενδοστοματικών ακτινογραφιών καθώς και εκμαγεία μελέτης για τον πληρέστερο έλεγχο του στόματος. Στη συνέχεια λαμβάνονται αποτυπώματα για την κατασκευή γύψινων εκμαγείων, τα οποία θα βοηθήσουν τον ασθενή να κατανοήσει σε προσομοίωση το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια της ενδοστοματικής κάμερας που διαθέτουμε, ο ασθενής ενώ βρίσκεται στην οδοντιατρική καρέκλα, μπορεί να βλέπει στην οθόνη την κατάσταση του στόματος του.
 
Μόλις ολοκληρωθεί η κλινική εξέταση ακολουθεί η κατάρτιση του σχεδίου θεραπείας με όλες τις εναλλακτικές λύσεις και ο ασθενής ενημερώνεται για το χρονοδιάγραμμα και το πιθανό κόστος της.

Σε όλα τα έκτακτα περιστατικά (σπάσιμο δοντιού, απόστημα, ανάγκη άμεσης διάνοιξης), προχωρούμε στην άμεση αντιμετώπισή τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση

Ερμού 24, Γλυφάδα, Αθήνα (πλησίον εκκλησίας Αγίου Νικολάου)

16674

Ελλάδα

Email
Τηλέφωνο